MENÜ

Hüseyin HASKAN

Askeri Akademi - Tıp Fakültesi

Bir ülke için en hayati konu güvenliğidir. Ülkemizde de en önemli güvenlik konusu dış hasım devletlerin yanısıra bölücülüktür.

Derneğimiz,  kırk yıla yakındır bölücü terör olaylarının bitmemesini ideolojik mücadelede geri kalmamıza bağlamaktadır. Sadece silahlı mücadelede üstünlük sağlamak bu dış kaynaklı bölücü hareketi ortadan kaldırmaya yetmemektedir.

Türkiye Büyük Millet Meclisine girenler, belediye başkanı olanlar en etkili bir şekilde ideolojilerinin zehirlerini halkımıza akıtmaktadırlar. Öncelikle bunların bu makamlara gelmelerini önlemek lazımdır.  Bölücüler için ayrı bir propaganda kaynağı olan “kayyum atama” uygulaması yerine bütün adaylar hakkında güvenlik soruşturması yapıp bunları siyaset sahnesinden indirmek gerekmektedir.

Başta askerlerimizin, güvenlik ve istihbarat elemanlarımızın kahramanca mücadeleleri yanında ideolojik mücadelede geri kalınınca tam başarıdan bahsedilememektedir. Bütün adayların güvenlik soruşturmasına tabi olmalıdır şeklindeki cesur teklifi yapan derneğimizin görüşlerini benimseyenlerin bizimle beraber olmalarını, uyanması gerekenlerin de uyanmasını diliyorum.

Değişim ve Yükseliş Derneği © 2024. Tüm Hakları Saklıdır.